Fjällen

Det här är ett paket för dig som vill utveckla din kunskap inom matlagning med råvaror från de svenska fjälltrakterna!

Vi lagar en trerättersmiddag tillsammans med fokus på lokala råvaror. Lär er mer om matlagningstekniker, råvaror och recept. Maten njuter ni sedan av tillsammans med god dryck efter era önskemål. 

Pris per person: 1295:-

Italien

Tillsammans med våra kockar lagar vi en middag med smaker från Italien. Samtidigt får ni lära er mer om råvarukunskap, matfilosofi & tekniker från det italienska köket.

Till middagen avnjuter ni dryck efter era önskemål, förslagsvis viner från Italien. 


Pris per person: 1150:-

Grundkurs i mästerkock

Paketet för dig som vill påbörja din resa som mästerkock! Vi går igenom grunderna i det franska köket, som ligger till grund för mycket av den matlagning som sker världen över, från Michelin-krogar till lunchrestauranger. 

 Med enkla tekniker lär vi er hur ni snabbt och lätt kan laga mat i toppklass, och imponera på nästa middagsbjudning!

Pris per person: 995:-


Mexican fiesta

Paketet för dig som vill förfina den klassiska tacon, och fördjupa dig mer i smakerna som återfinns i framför allt det mexikanska köket. 

Med detta paket lär vi dig hur du kan imponera, med några enkla knep, på dina vänner/din familj när du nästa gång dukar upp den klassiska tacon. Vi lagar allt från grunden: tortillan; salsan; och våra delikata churros till efterrätt, och givetvis mycket annat. 

Ett perfekt paket för dig som vill ta fredags-tacon till nästa nivå!

Pris per person: 1195:-


Världen runt

Grönsakerna är det färggladaste och kanske det godaste vi har att tillgå här i Sverige. Så därför vill vi lära dig hur man på bästa sätt kan förädla dessa.

 Vi lagar maten tillsammans, och ni njuter sedan av vad ni har skapat med väl utvalda drycker efter ert önskemål. Perfekt för dig som vill ta steget och få inspiration till din matlagning från växtriket!

Pris per person: 1050:-

Dessa paket är endast förslag på hur er kväll skulle kunna se ut hos oss. 
Dryck tillkommer. Vid intresse för vinpaket plockar vår sommelier fram det bästa för just er. Vinpaket kostar från 450:-/person. Då ingår fördrink på LaVin vinbar på ICA Åre, ett glas till förrätt & ett glas till varmrätt. 
Kontakta oss för mer information & inspiration.